Vil Du Forbedre Hjemmet Ditt?

Så du vil prøve deg på forbedring hjemme , ikke sant? Vet du noe om denne typen arbeid? Kjenner du til alle de forskjellige typene verktøy og sikkerhetsbestemmelser? Vet du hva det innebærer en god jobb? Hvis disse spørsmålene reiser flere spørsmål enn du kan svare på, kan du prøve å se på tipsene nedenfor.

Forsikre deg om at du tar bilder før og etter arbeid eller forbedringer du gjør hjemme. Det kan være lurt å se tilbake på alt det harde arbeidet og endringene når det føles som om prosjektet som helhet aldri vil bli gjort. Ha bilder på datamaskinen eller la dem skrives ut for en utklippsbok.

Åpne opp gardinene og persiennene under en visning for å slippe naturlig lys inn i hjemmet. Hvis utendørs landskap ikke er ønskelig, bør du vurdere å holde persiennene noe lukket for å trekke mindre oppmerksomhet til det. Slå på alle lysene i hjemmet slik at hjemmet ser lyst og muntert ut i stedet for mørkt og kjedelig.

Barnesikring av hjemmet ditt kan ha mange store langsiktige effekter. Barnet ditt vil vokse opp mye sunnere hvis du sørger for at hjemmet ditt er trygt mot skadelige gasser og forurensende mikroskopiske partikler. Slike tiltak for å holde barnet ditt trygt bør begynne med unnfangelse og ikke etter at babyen din er født.

Isoler utsatte rør i hjemmet ditt. Hvis uisolert, kan rør fryse om vinteren. Dette kan forårsake mye stress og hodepine, siden du ikke får tilgang til rennende vann. Rørene kan muligens sprekke. Eksponerte rør kan være plassert der du neppe vil se dem, for eksempel på loftet eller kjelleren.

Fest en t-skjorte rundt ansiktet ditt! Har du ikke støvmaske når du sliper? Skam deg! Hvis du er i en klemme, kan du improvisere med hvilken som helst naturlig fiber. Det er ikke den beste løsningen, men det slår absolutt ikke å ha noen beskyttelse for luftveiene!

Hvis du elsker ideen om et hjemmekontor, men bare ikke kan spare et helt rom, vær kreativ! Et stort walk-in closet eller pantry er den perfekte kandidaten for et minikontor. De fleste pantries har innebygde hyller, som er perfekte for en bærbar datamaskin, bøker, en skriver og kontorrekvisita.

Hvis du planlegger å gjøre badoppussing, kan du prøve å gjøre dem handikapvennlige. Dette er et godt tips å bruke i tilfelle du planlegger å bli gammel og bo i huset ditt. Hvis du planlegger å selge i fremtiden, vil alle disse varene øke salgsprisen.

Ikke bruk mer på forbedringene og reparasjonene dine enn det som er nødvendig. Noen mennesker blir besatt av å lage et område nøyaktig slik de vil ha det og vurderer ikke de tilhørende kostnadene. Med mindre du planlegger å tilbringe lang tid i hjemmet, ikke bruk for mye på endringene. Du kan ende opp med å tape penger hvis du gjør det.

Forstår du nå om forbedring av hjemmet? Vet du om verktøy og sikkerhetsbestemmelser og hvordan du bruker dem? Vet du nå hva som skal til for å gjøre en god jobb? Hvis du har en ide om hvordan du skal svare på disse spørsmålene nå, så har du lest og forstått hva som skal til for å bli bedre hjemmeoppussing.

Comments are closed.